Het volledige potentieel van uw supply chain realiseren
GXO inzichten
Kwartaal 3 2021 nieuwsbrief
GXO Logistics
Edito pic
Samen het volledig potentieel realiseren

De afgelopen tijd hebben bedrijven wereldwijd voor nieuwe uitdagingen en kansen gestaan. De pandemie, de snelle opkomst van e-commerce en de veranderende regelgeving vereisen dat bedrijven flexibeler zijn om toekomstige groei te stimuleren.

Om concurrentie voor te blijven moet de supply chain radicaal worden veranderd, magazijnen worden geoptimaliseerd met nieuwe technologie en moeten werknemers slimmere tools krijgen. Bij GXO lopen we voorop op het gebied van innovatie, door samen met onze klanten te werken aan geavanceerde logistieke oplossingen.

In deze nieuwsbrief vertellen we hoe we nieuwe technologieën gebruiken voor slimmere, duurzamere en flexibelere supply chains. Zo helpen we klanten hun logistiek te transformeren en positioneren voor de toekomst.

Onze teams zijn altijd bereid om de uitdagingen waarmee u wordt geconfronteerd te bespreken en, nog belangrijker, hoe we kunnen helpen om ze op te oplossen.

Samen kunnen we logistiek op zijn volle potentieel benutten.

Malcolm Wilson LinkedIn

Chief Executive Officer

DU Returns
E-commerce en de toenemende behoefte aan retourlogistiek
GXO publiceert de resultaten van een wereldwijd onderzoek naar trends in de winkelgewoonten van consumenten en in het gedrag van detailhandelaren, waaronder het verband tussen meer e-commerce-activiteiten en meer retourzendingen.
Draagbare display scanners verhogen productiviteit
GXO heeft bijna 400 ultramoderne draagbare scanners ingezet, waardoor de productiviteit in magazijnen in het VK, Frankrijk, Nederland, Italië en Spanje met tot 10% is gestegen.
Proglove Scanners
Aangepaste robotarm voor mode-logistiek
GXO lanceerde een eerste pilot in de sector van de Pick-it-Easy Robot technologie voor kledinglogistiek in een mode e-commerce magazijn in Nederland.
Supply chains en het tijdperk van de automatisering
Sandeep Sakharkar, GXO’s Chief Information Officer, bespreekt hoe technologie en automatisering slimmere supply chains creëren.
Sandeep
Recycling ESG
De duurzame supply chain
Ter gelegenheid van de Europese week van de duurzame ontwikkeling delen wij voorbeelden van hoe wij een verschil maken voor onze klanten, de samenleving en het milieu.
Contacteer ons
Volg ons op
Facebook Twitter LinkedIn YouTube Instagram
Copyright © 2021 GXO, All rights reserved.
U hebt recht op toegang en wijziging van uw persoonsgegevens en, waar van toepassing, recht op schrapping, op verzet tegen de verwerking van zulke persoonsgegevens, op verwijdering ervan en op beperking van de verwerking, alsook op overdraagbaarheid van de gegevens. U kunt deze rechten te allen tijde uitoefenen via een e-mail gericht aan [email protected] of door te schrijven naar het Europese hoofdkantoor van GXO, 180 Great Portland Street, Londen, W1W 5QZ, Verenigd Koninkrijk, ter attentie van het GXO Privacy Team.
U hebt eveneens het recht een klacht in te dienen bij de Franse gegevensbeschermingsautoriteit (Commission Nationale de l’Informatique et des Libertés).