Realizând întregul potențial al lanțului vostru de aprovizionare
GXO Insights
Trimestrul 3 2021, Buletin informativ
GXO Logistics
Edito pic
Realizând împreună întregul nostru potențial

Ultimele 18 luni au ridicat multe provocări și oportunități neprevăzute companiilor din întreaga lume. Pandemia, creșterea rapidă a comerțului electronic și evolutia mediilor politice și de reglementare necesită companii mai agile ca niciodată pentru a putea sustine creșterile viitoare.

Pentru a fi pregătit pentru ce urmeaza este nevoie de revoluționarea lanțului de aprovizionare, optimizarea depozitelor cu tehnologie nouă și furnizarea de instrumente mai inteligente pentru angajați. La GXO, suntem deja lideri în inovație, colaborând cu clienții noștri pentru a dezvolta soluții logistice de vârf.

În acest buletin informativ, vom împărtăși modul în care utilizăm tehnologiile de ultimă generație pentru a furniza lanțuri de aprovizionare mai inteligente, mai durabile și mai agile, pentru a ne ajuta clienții să transforme logistica astăzi, ca pe viitor sa ocupe o poziție de învingători.

Echipele noastre sunt întotdeauna disponibile pentru a discuta provocările cu care vă confruntați și, mai important, cum putem lucra cu dumneavoastră pentru a vă ajuta să le rezolvați.

Împreună, putem dezvolta logistica la potențial maxim.

Malcolm Wilson LinkedIn

Chief Executive Officer

EN Returns infographic newsletter
Comerțul electronic și nevoia crescândă de logistică pentru produse returnate
GXO publică rezultatele unui sondaj global care detaliază tendințele în ceea ce privește obiceiurile de cumpărare ale consumatorilor și comportamentele comercianților, inclusiv legătura dintre activitatea crescută de comerț electronic și volumul mai mare de produse returnate.
Scanerele portabile cu afișaj sporesc productivitatea
GXO a implementat aproape 400 de scanere portabile de ultimă generație, crescând productivitatea cu până la 10% în depozite din Marea Britanie, Franța, Olanda, Italia și Spania.
Proglove Scanners
Braț robotizat personalizat pentru logistică e-commerce
GXO a lansat primul pilot din industrie al tehnologiei Pick-it-Easy Robot pentru logistica confecțiilor la un depozit e-commerce din Olanda.
Lanțurile de aprovizionare și era automatizării
Sandeep Sakharkar, Chief Information Officer al GXO, discută despre modul în care tehnologia și automatizarea creează lanțuri de aprovizionare mai inteligente.
Sandeep
Recycling ESG
Lanțul de aprovizionare durabil
Cu ocazia Săptămânii Europene a Dezvoltării Durabile, împărtășim exemple despre modul în care facem o schimbare pentru clienții noștri, comunitățile noastre și mediul înconjurător.
Contactează-ne
Urmarește-ne
Facebook Twitter LinkedIn YouTube Instagram
Copyright © 2021 GXO, All rights reserved.
Aveți dreptul de a accesa și modifica datele dvs. personale și, dacă este cazul, dreptul la eliminare, dreptul de a vă opune prelucrării acestor date, dreptul la ștergere și limitarea prelucrării, precum și dreptul la portabilitatea datelor, pe care il puteți exercita oricând prin e-mail [email protected] sau scriind la sediul central european GXO, 180 Great Portland Street, Londra, W1W 5QZ, Marea Britanie, adresat în atenția echipei de confidențialitate GXO.
De asemenea, aveți dreptul de a trimite o reclamație la Autoritatea franceză pentru protecția datelor (Commission Nationale de l’Informatique et des Libertés).